Bouwman Bedrijfskoeling

Bouwman Bedrijfskoeling

Bouwman Bedrijfskoeling demonteert, reviseert en plaatst koel- en vriesmeubelen, koel- en vriescellen en complete koel- en vriesinstallaties.

Bouwman Cargo Solutions

Bouwman Cargo Solutions

De Bouwman Cargo Solutions beschikt over goed opgeleide chauffeurs die de artikelen schadevrij en tijdig af te leveren op iedere gewenste locatie.

Cool Rentals

Cool Rentals

Internationaal toonaangevend in verhuur van stekkerklare koel-, vries- en display meubelen. Maatwerk is de standaard, òòk in uitstraling.

CoolTrade International

CoolTrade International

Cooltrade International is een gevestigde naam op het gebied van internationaal import en export van professionele stekkerklare koel- en vriesmeubelen.

ESTEM

ESTEM

ESTEM is toonaangevend op het gebied van klantvriendelijke dagafdekkingen. ESTEM onderscheidt zich ten aanzien van het design en eenvoudige bediening van de dagafdekking.

Bouwman Recycling

Bouwman Recycling

Bouwman Recycling is gespecialiseerd in het compleet ontmantelen van alle types koel- en vriesmeubelen. Alle onderdelen worden gerecycled en waar mogelijk cradle-to-cradle hergebruikt.

Clear Vision Cooling

Clear Vision Cooling

Bouwt voort op ESTEM’s track-record van innovatieve deuren en de jongste entiteit met 1.000m2 state of the art gerobotiseerde productie set-up in een clean room omgeving.